NaturDialogen – Enklare Vardag

Tycker du det är lite väl mycket just nu? 

Blir det längre och längre mellan de goda skratten? Känner du att du har mycket mer att bidra med, är redo för nästa steg, men får det inte ”riktigt ut”?  Skulle det även vara bra bara kunna njuta mer av att vara själv?

Om du känner igen dig i en eller fler av beskrivningar ovanför, då kanske Natur Dialogen – Enklare Vardag™ är något just för dig?

natur-vinter

 

Tänk om det är möjligt genom några timmar i Lapplands natur, en dialog och ett enkelt fika, – att börja se riktningen för hur ta för sig och uppleva mera enkelhet i vardagen?

Natur Dialogen – Enklare Vardag™  visar på just denna möjlighet! Genom dialogen uppmärksammas  egna nycklar vi alla har för att kunna uppleva en enklare vardag hemma såväl som på jobbet – oberoende av vad livet “serverar” av yttre omständigheter.  

En möjlig lösning för var och en?
Tänk om du redan har tillgång till och har nycklarna i dig själv till en enklare vardag och som öppnar upp för mer humor och energi.

  • Tänk möjligheten att kunna se mer hållbara sätt att förhålla sig till livets utmaningar och det som historiskt har varit dränerande?
  • Tänk dig möjligheten att kunna känna på lugnet, att kunna släppa ner axlarna och bara känna dig ”hemma i dig själv”?
  • Tänk om de samma nycklarna även kan bidra till att förenkla relationer med dig själv likväl som med andra?


Hur skulle det bidra i ditt liv om du nådde fram på ett eller fler av punkterna ovanför?  


Genomförande
Vi – du som deltagare och en coach från QE Leadership – möts på överenskommen mötesplats varpå vi tar oss ut för ca. 3-4 timmars utflykt i naturen.

Natur Dialogen – Enklare Vardag™  DSC_0025genomförs enkelt och naturligt, några gånger runt en eld, andra gånger vid en älv, sjö eller längs med stigen och där vi kan njuta av medbragt fika. Dialogen tar utgångspunkt i vardagserfarenheter och hur dessa kan peka på nycklar och förståelser som öppnar upp för en enklare vardag.

Innan vi möts svarar du som deltagare på 2-3 frågor som delges vid anmälan. Detta för att lägga grunden för fokus i senare samtal.

Krävs av deltagare
Deltagare ser till att ha med sig egna kläder efter väder för att kunna vara ute några timmar i naturen.  Vid ev. speciella behov, allergier, rörelsehinder eller annat så meddelas detta i samband med bokning. 

 

Samarbete och lokal ekonomi
Genom vår verksamhet syftar vi på att gynna och stärka den lokala & regionala ekonomin. Detta läggs till grund bland annat vid val av samarbetspartners.  Vid försäljning av NaturDialogen – Enklare Vardag öronmärks och skänks 10% av inkomsten vidare till Bygdens Fond i Vuollerim. Fondet är en insamlingsstiftelse för främjande av bygdens välbefinnande.

Fler uppgifter, betalning och pris
Hör av dig med närmare detaljer om tid, ev. transportbehov etc. så får du ett pris på upplevelsen. I priset ingår fika och ev. transport från mötesplats. Betalning görs enklast med kort, Swish eller kontant innan utflykten.

Natur Dialogen – Enklare Vardag™ är en unik och enkel upplevelse
som kan förändra resten av ditt liv.


Kontakt
Hör av dig till Audun Otterbech i QE Leadership om du är intresserad eller har funderingar. 

Email: audun@qel.se, Tel: 070 66 011 66


PS: Detta paket kan även erbjudas som skräddarsytt upplägg för grupper och företag. Ta i så fall kontakt.

Share Button